photography | vakantie

Zomervakantiefoto’s deel 1

25 augustus 2014

Beter laat dan nooit I guess. Na zo’n 3 weken thuis te zijn besloot ik dan toch mijn vakantiefoto’s door te spitten. Van de duizenden familie foto’s vooral van mijn baby nichtje <3 heb ik er toch nog een paar weten uit te zoeken die ik of mooi vind of gewoon graag wil delen door wat er op de foto staat. Ze zijn onbewerkt en eigenlijk vind ik het wel prima zo. Ik was op vakantie naar Mexico, waar ik familie heb zitten. Aangezien mijn familie in Mexico stad woont, woonde ik daar ook tijdelijk. We hebben een kort weekje doorgebracht in Guayabitos, een plek aan de zee. Je had daar heel veel grijze pelikanen die helemaal niet schuw waren. Ze vliegen zo over je hoofd en ze lijken het niet erg te vinden als je een meter van ze vandaan bent. Deze eerste foto’s zijn dan ook gewoon zonder zoom (zoeeemmmm) genomen.

Ik had eindelijk de kans om mijn leuke slippers aan te trekken. En ze waren nodig ook want het zand was bloedheet.

Dit was de limonade, erug lekker maar my gowd zoo veel. Denk dat het wel een liter was!

Wat uitzichtfoto’s

Dit lieve kleine salamandertje leek helemaal geen last te hebben van de brandende zon.

Ook gingen we een dagje naar Toluca waar ze een cosmovitral hebben. Een gebouw met heel veel glas-in-lood. De uil vond ik het mooist!

Comments are closed.