Lifestyle | Shoplog | vakantie

Vakantie + nieuwe agenda

27 juni 2015

Yaaay, mijn vakantie is officieel begonnen! Deze week had ik mijn laatste toets (tenzij ik moet herkansen natuurlijk) en dat betekend dat ik basically ZOMERVAKANTIE heb. Ik heb leuke plannen en ben ook van plan om deze vakantie echt lekker uit te rusten. Het weer is echt heerlijk en ik had gisteren mijn eerste BBQ van het jaar, super leuk!

De afgelopen weken probeerde ik telkens dagen op te zoeken in mijn agenda, die er niet meer in stonden. Super onhandig natuurlijk, dus het was hoge tijd voor een nieuwe agenda. Het liefst heb ik een hele simpele agenda, die er een beetje leuk uitziet en niet veel plek inneemt in mijn tas. Ik besloot langs de action te gaan en vond een super leuke agenda! Het is ‘officieel’ een DIY agenda, maar eigenlijk houd dat alleen in dat die een beetje basic is.

Eerlijk gezegd denk ik niet dat ik er veel aan ga veranderen. Alles wat je nodig hebt staat er gewoon in. De agenda was er in meerdere kleuren, maar ik koos natuurlijk voor mint! De prijs, lekker cheap, maar 1 euro.

Wat ik deze zomer sowieso wil gaan doen: veel longboarden, fotograferen, uitrusten, sterren kijken, naar de zee, barbecueën, fietsen, op vakantie gaan, afspreken met vriendinnen en allemaal leuke dingen doen! Bloggen wil ik ook weer een beetje oppakken, aangezien het de afgelopen weken een beetje rustige is geworden hier. Dat herinnert me eraan dat ik ook een nieuwe lay-out wil en nog veel te doen heb, haha. Binnenkort zal ik in ieder geval een leuke DIY voor een londboard/skateboard make-over delen!

Wat zijn jou vakantieplannen? 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *