Happiness | Lifestyle

Rainy day

3 oktober 2014

Rain rain don’t go away, sun can come back another day. Rainy day please stay.

Dit is een deel uit de songteks van een liedje (Rain) van Pricilla Ahn. Een zangeres waar ik een aantal jaar geleden veel naar luisterde. Ik was ondertussen vergeten dat ze zo’n mooie stem heeft…De meeste mensen zijn blij met zonnestralen en hitte. Ik over het algemeen ook. Toch vind ik de regen ook erg fijn. Het is natuurlijk niet zo leuk om door de regen met tegenwind naar school te fietsen en dan vervolgens doorweekt aan te komen, maar regen heeft ook z’n voordelen. Zonder regen geen regenboog, zonder regenboog geen Lady Rainicorn!

Iets wat ik eigenlijk nooit doe, maar wat wel heel leuk is; in plassen springen! Met regenlaarsen van plas naar plas springen.

Helemaal zeiknatworden en vervolgens binnenkomen en een warme douche nemen, gevolgd door een film met warme chocomelk. Gewoon binnen zitten in een onesie of een dik vest. Vorige week stapte ik op mijn fiets en BAM regen, binnen 2 minuten was ik zeik en zeik nat. Ik fietste gewoon door, wetend dat ik thuis extra zou genieten van een warme douche. Ik stopte halverwege (al helemaal nat) om een foto van het water te maken en net toen ik afgestapt was hield het op met keihard regenen -.- Een bril hebben is trouwens niet zo handig als je door de regen moet, want dan zie je zo weinig.

Een bedfort maken! Dit had ik al zooo lang niet meer gedaan. Ik kreeg plots het idee en hup met mijn zus een matras sjouwen, alle kussens uit de woonkamer stelen en 10 kilo aan dekens neerpleuren. We hadden echt een leuk fort gemaakt waar je helemaal in moest klimmen en toen zijn we een film gaan kijken (met popcorn en chocolade natuurlijk). Ik was vergeten dat zo iets simpels zo leuk kon zijn.

Buiten onder een paraplu luisteren naar de regen die uit de lucht valt. De rust die regen op straat creëerd.

Binnen kun je natuurlijk nog veel meer doen, lezen series kijken, films kijken, koekjes bakken, koekjes eten etc. Deze spekkoek heb ik zelf gemaakt!! Het was super lekker en veel makkelijker dan ik had gedacht, ik gebruikte het recept van Rudolph. Yum!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *