photography

Deel II van weer eens wat foto’s

29 February 2016

Zie hier zowaar een jaar te laat: de foto’s met de glittersteentjes!

Het is zo raar, want ik begon met een best simpel plan. En dat plan draaide grotendeels om het plakken van glittersteentjes. En als ik nu naar de foto’s kijk, hebben de steentjes niet echt veel toegevoegde waarde. Sterker nog, ik denk dat ik sommige foto’s misschien wel mooier had gevonden als ze zonder de glittersteentjes genomen zouden zijn. Al moet ik bekennen dat het plakken en er een beetje mee spelen wel heel leuk was. Misschien dat we de volgende keer meer steentjes plakken, of ze gewoon helemaal weglaten. We zullen het wel zien.

Hoe dan ook ben ik zeker blij met deze foto’s. Ik weet niet helemaal wat het is met deze foto hieronder, maar ik vind het mooi. En ja dat over je eigen foto zeggen is wat raar, maar moet zeker kunnen toch. Helpt natuurlijk ook dat Asmara prachtig is <3

 

Aan de ene kant ben ik best blij met deze reeks foto’s, aan de ander kant merk ik wel dat ik nog echt veel kan leren. Niet alleen bij het maken van de foto’s, deze keer zaten er weer heel wat niet zo scherpe foto’s tussen. Maar ook in de nabewerking. Ik kan gewoon niet consistent blijven, omdat ik zo veel dingen leuk vind. En per foto verschilt het weer een beetje. Maar waarschijnlijk komt dat nog wel. Ik denk dat ik gewoon meer moet fotograferen en dat er dan soort van vanzelf wel een bepaalde stijl gecreëerd wordt. En hopelijk leer ik ook gewoon meer dingen kunnen, want hoewel ik niet over-bewerkte foto’s wil maken, ben ik nu praktisch alleen in staat om de kleurinstellingen aan te passen (en zelfs daarin is zo veel keuze o.0).

Oh en aanwijzingen geven, hoe doen mensen dat? Het komt voor sommige vast heel natuurlijk, maar ik weet nooit zo goed wat ik moet zeggen. Moet er wel bij zeggen dat ik nog niet echt veel mensen gefotografeerd heb, dus misschien wordt dat ook met de tijd iets beter. Hoop het in ieder geval :)

Laat me weten wat je er van vindt!

Liefs Citlali

0

 

  1. Wauw wauw wauw! Wat een mooie foto’s! Oh en ik vind juist dat de steentjes zeker een mooi effect geven. Vooral de 2de en de 3de foto zijn zelfs bijna adembenemend (wat misschien een beetje overdreven klinkt, maar wat echt niet is ) Je hebt zeker talent! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *